2020-10-04 12:39:29• hírek • Bede Emőke

Több helyszínen is megtépázta a fákat a viharos erejű szél

Fotó: Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalának Facebook-oldala
Fotó: Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalának Facebook-oldala

A vasárnap reggeli szél Szatmárnémeti több pontján is ágakat tört le, melyek jelentős része az úttestre dőlt, ezzel akadályozva a forgalmat. A Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség tűzoltóira ez idáig hat helyszínen volt szükség - közölte az intézmény szóvivője, Timis Bianca.

Míg Nicolae Iorga utcában a járdára, addig a Muncii sugárúton, a Codrului és a Grivita utcákban az úttestre zuhantak az ágak, mi több, utóbbi helyszínen a forgalom is csak akadozva haladt a letört faág okán, a Vulturului utcában pedig egy villanypóznát döntött meg a szél által megtépázott fa ága. Az őszies időjárás azonban nem csak Szatmárnémetiben okozott károkat, hanem Lajosvölgyén is, ahol úgyszintén fákat tépázott meg a viharos erejű szél. Öröm az ürömben, hogy személyi sérülés egyik helyszínen sem történt.


„Az erős szél okozta fennakadások minél előbbi megoldásán dolgoznak a polgármesteri hivatal, a helyi rendőrség és a tűzoltóság munkatársai. Amennyiben hasonlóakat tapasztalnak, kérjük jelezzék azt a Helyi Rendőrség 0361-919-es telefonszámán!” - tette közzé nemrégiben közösségi oldalán Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala.


Van Önnek is egy fényképe, melyet szívesen viszontlátna a Szatmár.ro oldalán? Kérjük, küldje el nekünk a Szatmár.ro Facebook-oldalán, privát üzenetben, vagy a szatmar@szatmar.ro e-mail címre.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: